Kenya Amboseli Lake Nakuru

Kenya

Safari Kenya

Amboseli – Lake Nakuru – Masai Mara (6 dager /5 netter)

En variert og innholdsrik kombinasjon: Først Amboseli National Reserve ved grensen mot Tanzania og med Mount Kilimanjaro i bakgrunnen. Her overnatter vi på Amboseli Sopa Lodge. Deretter fortsetter vi til den den vakre flamingosjøen Lake Nakuru før vi avslutter rundreisen og de siste 2 dagene med game drives i Kenyas berømte viltreservat Masai Mara og Mara Sopa Lodge.

Privat safari med daglige avganger.

Reis flere sammen –> lavere pris pr. person!

Ta kontakt for gode tilbud!

 

Dag 1: Nairobi – Amboseli

Avreise fra flyplassen eller hotell i Nairobi om morgenen. Turen går sørover til Masaifolkets hjemland, Amboseli National Reserve ved foten av Afrikas høyeste fjell – Mount Kilimanjaro 5.895 m.o.h. Det var fra dette området at den berømte forfatteren Ernest Hemingway hentet inntrykk når han skrev sine fortellinger om storviltjakt i Afrika. Vel fremme sjekker dere inn på lodgen og får servert en velsmakende lunsj. Ettermiddagen er avsatt til fotosafari før middag og overnatting.

Dag 2: Amboseli

Frokost, tidlig game drive og retur til lodgen for lunsj og hvile. Ny game drive før mørket faller på og retur til lodgen for middag og overnatting.

Dag 3: Amboseli – Lake Nakuru

Avreise fra Amboseli etter frokost. Dere tar veien tilbake via Nairobi hvor vi tar lunsjpause og fortsetter til Lake Nakuru National Park. Etter innkvartering i lodgen blir det en ettermiddags game drive før dere vender tilbake til middag og en god natts søvn.

Dag 4: Lake Nakuru – Masai Mara

Avreise fra Lake Nakuru etter frokost, og dere fortsetter sørover mot den kanskje mest berømte av Afrikas nasjonalparker Masai Mara, nær grensen mot Tanzania og hvor dere skal de neste to nettene. Etter innkvartering på lodgen og lunsj blir det igjen tid for en liten hvile før dere legger ut på kveldens game drive hvor sjansene for å oppleve ”the Big Five” er meget store. Middag og overnatting.

Dag 5: Masai Mara

Frokost, tidlig game drive og retur til lodgen for lunsj og hvile. Ny game drive før mørket faller på og retur til lodgen for middag og overnatting.

Dag 6: Masai Mara – Nairobi

Etter frokost går turen tilbake til Nairobi, enten til flyplassen eller til valgt hotell.