Thailand Bangkok opplevelser

Thailand

Bangkok opplevelser

(4 dager/3 netter)

Bangkok, som på thai heter “Krung Thep” (englenes by) er hovedstaden i Thailand. For den førstegangsbesøkende kan nok førsteinntrykket være både kaotisk og overveldende. Etter et par dager vil de fleste imidlertid oppdage at Bangkok er mer enn enn vanlig storby. I tillegg til den moderne metropolens pulserende liv og moderne høyhus i glass og betong, finner du snart fram til det opprinnelige Bangkok – fullt av Østens mystikk, skjønnhet, dufter, farger og ikke minst – vennlighet!

Det er mye å se og oppleve i Bangkok, og et opphold her vil aldri bli kjedelig. Et «must» for de fleste turister er et besøk i Grand Palace, det storslagne palasskomplekset som ble påbegynt samtidig med byens grunnleggelse sent på 1700-tallet. I nærheten av Grand Palace ligger også Wat Pho-templet med den 46 meter lange liggende Buddha.

Ankomst hver dag med privat sjåfør/guide.

Ta kontakt for gode tilbud!

Program: Bangkok opplevelser

 

Dag 1: Ankomst Bangkok

Ved ankomst Bangkok blir dere møtt på flyplassen og kjørt til valgt hotell for innsjekk. Resten av dagen på egenhånd.

Dag 2: Bangkok

Etter frokost blir det en sightseeingtur til Grand Palace – kanskje Thailands mest kjente severdighet! Dere blir hentet på hotellet for en sightseeing til dette storslåtte byggverket. Husk å lade batteriet og ha nok plass på minnebrikken. Etter turen blir dere kjørt tilbake til hotellet. Resten av dagen på egenhånd.

VIKTIG: Tempelet er Thailands mest hellige tempel og det er viktig å være kledd ordentlig. Menn må være kledd i langbukse, skjorte med armer og sko (ikke åpne sandaler). Kvinner må ha dekket til knær og skuldre og heller ikke benytte åpne sko/sandaler.

Dag 3: Bangkok

Etter lunsj – ca kl. 1300 – blir dere hentet på hotellet for en opplevelsesrik tur på Bangkoks kanaler – ”Klongs”. I gamle dager foregikk det meste av handelen på og ved kanalene, og det var ikke uten grunn at de første europeiske besøkende kalte Bangkok for ”Østens Venezia”. Turen foregår med en longtailbåt og en tradisjonell Rice Barge rundt omkring på kanalene. En spennende og opplevelsesrik som gir et godt innblikk i dagliglivet rundt elven og kanalene. Etter turen blir dere kjørt tilbake til hotellet. Resten av dagen på egenhånd.

Dag 4: Avreise

Etter frokost og utsjekking blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for avreise.