Thailand Chiang Mai

Thailand

Chiang Mai opplevelser

(4 dager/3 netter)

Chiang Mai er Thailands nest største by, men med rundt 400.000 innbyggere ligger den langt etter Bangkok i størrelse. Beliggenheten i nord gjør at klimaet er noe kjøligere enn i sørd, men varmt kan det bli uansett!

Den gamle bydelen i Chiang Mai er fra 12-1300 tallet og de gamle vollgravene er fortsatt inntakte. Byen har over 300 templer, hvorav 121 ligger innenfor byens grenser. Det mest kjente – Doi Suthep – ligger imidlertid utenfor byen på en høyde med flott utsikt over byen og nærliggende områder.

I tillegg til templene så er en nattmarkedet byens store attraksjon. Hver dag kl. 19.00 fylles en av hovedgatene med boder satt opp av lokale tilreisende og det er et yrende liv med muligheter for mange gode kjøp!

Vi har valgt hoteller i sentrum av byen ved og i nærheten av nattmarkedet. Chiang Mai er også et godt utgangspunkt for flere opplevelser i Det Gyldne Triangel (se vår tur «Thailands Gyldne Triangel»)!

Ankomst hver dag året rundt med private guider og sjåfører.

Ta kontakt for gode tilbud!

Program: Chiang Mai opplevelser

 

Dag 1: Ankomst Chiang Mai

Ved ankomst Chiang Mai blir dere møtt på flyplassen og kjørt til valgt hotell for innsjekk. Vi har valgt hotell som ligger i området rundt Chiang Mais tradisjonelle nattmarked. Resten av dagen på egenhånd.

Dag 2: Chiang Mai

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en tur ut av byen til Doi Suthep – Chiang Mai’s landemerke – beliggende på en høyde ca 1200 m.o.h. Veien slynger opp fjellsiden gjennom jungelen i nasjonalparken Doi Pui. Tempelet ligger på toppen – 300 trappetrinn fra parkeringsplassen og på vei oppover blir lyden av bjellene som klinger ved tempelet stadig sterkere. På toppen er det en fantastisk utsikt over Chiang Mai. På vei tilbake vil vi også besøke de flotte hagene i det kongelige palasset Phuping (dersom kongefamilien ikke er tilstede). Resten av dagen på egenhånd.

Dag 3: Chiang Mai

Dagen er på egenhånd til å utforske byen og omgivelsene rundt.
Om kvelden blir dere hentet på hotellet rundt kl. 19.00 for en tur til en lokal restaurant hvor den tradisjonelle Khantokedansen fremføres (middag inkludert). Etter middag kjøres dere tilbake til hotellet.

Dag 4: Avreise

Etter frokost og utsjekking blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for avreise.

Kombinér Chiang Mai med sol & bad og Bangkok – en flott kombinasjon som virkelig gir valuta for pengene!