Dubai Jumeirah

Dubai

Jumeirah og The Palm

Luksus på Jumeirah Beach og The Palm

Dubai er kjent for noen av verdens flotteste og mest spektakulære hoteller. På Jumeirah Beach ligger verdens eneste 7-stjerners hotell – Burj Al Arab – side om side med det ene luksuriøse hotellet etter det andre.

Madinat Jumeirah er bygget som et arabisk palass med kanaler og en egen souk med over 70 butikker! På «The Palm» finner vi Atlantis The Palm med bl.a. et stort akvarium og en egen vannpark hvor du kan svømme med delfiner. På et av «palmebladene» ligger One & Only The Palm som bl.a. passer perfekt for en romantisk bryllupsreise.

Ankomst hver dag året rundt.

Ta kontakt for gode tilbud!

Forslag på ulike hoteller

******* Burj Al Arab

På verdens eneste 7 stjerners hotell er alle rom suiter! De «minste» er på 160m² over 2 etasjer.

***** Madinat Jumeirah – Mina A’Salam

Madinat Jumeirah ligger på stranden rett ved Burj Al Arab og er bygget i tradisjonell, arabisk stil. Her er det flotte bassenger, mange forskjellige restauranter, eget SPA-anlegg og en stor «soukh» med over 70 butikker!

Hotellet består av 4 hotelldeler – Mina A’Salam, Al Qasr, Dar Al Masyaf og Jumeirah al Naseem – og er forbundet med kanaler hvor du kan ta små, tradisjonelle båter mellom de enkelte delene av hotellet. Et flott hotell som passer for alle!

***** Le Royal Meridien Beach Resort & Spa

På tradisjonsrike Le Royal Meridien Beach Resort & Spa kan du nyte en deilig hage med flott basseng og en lang privat sandstrand med utsikt over The Palm. Her er det et deilig SPA, flere restauranter og barer og alt er lagt til rette for en deilig ferie og et avslappende ophold.

***** The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina

The Westin har noen av de største standardrommene langs Jumeirah Beach og passer derfor godt for barnefamilier. Svømmbassenget vender mot den Arabiske Gulf med en hage i front og en fin, barnevennlig sandstrand rett nedenfor. Her er det flere restauranter og barer, eget Spa-anlegg og også en egn barneklubb.

***** Atlantis The Palm

Atlantis The Palm er en oase for barnefamilier! Hotellet har et eget, stort akvarium, store bassengområder med vannpark, eget basseng hvor du kan svømme med delfiner (mot tillegg), barneklubb og en stor, deilig sandstrand. I tillegg finnes flere restauranter, barer og shoppingmuligheter. Her vil barna garantert trives!