Dubai leiligheter

Dubai

Dubai – leiligheter

Luksuriøse leiligheter på Jumeirah Beach

På Jumeirah Beach ligger det ene luksushotellet etter det andre langs med stranden. I Dubai Marina – som ligger i enden av Jumeirah Beach – er det bygget mange nye hoteller og leilighetsanlegg. Langs hele marinaen er det bygget en promenade hvor det er gode shoppingmuligheter, kaféer og restauranter. I dette området ligger noen av våre luksusriøse leilighetsanlegg med leiligheter med opp til 4 soverom og for inntil 9 personer. Er dere en vennegjeng eller en stor familie så passer våre leiligheter perfekt for et opphold på Jumeirah Beach.

Ta kontakt for gode tilbud!

Forslag på ulike leiligheter

***** Tamani Marina

Tamani Marina kombinerer arabisk gjestfrihet med moderne arkitektur i glass og stål. Her er det 209 luksuriøse leiligheter fordelt over 50 etasjer. Leilighetene er på hhv. 135 m² (maks 5 voksne/4 voksne 2 barn). Alle leilighetene har et velutstyrt kjøkken, 2 soverom – begge med hvert sitt bad og en stor stue med spiseplass og bl.a. flatskjerm. Hotellet har både utendørs og innendørs svømmebasseng. Hotellet har også en god restaurant som serverer både arabisk og middelhaveinspirert mat.

***** Dubai Marriott Harbour Hotel & Suites

Leilighetshotellet ligger ved et av innløpene til Dubai Marina og alle leilighetene har utsikt enten over marinaen eller Jumeirah Beach og The Palm. Alle leilighetene er luksuriøse og velutstyrte og med eget bad til hvert av soverommene. Hotellet har svømmebasseng, trimrom og flere restauranter, hvorav “The Observatory” på 52. etasje kan by på en fantastisk utsikt over marinaen og den Arabiske Gulf.

***** Oasis Beach Tower

Oasis Beach Tower ligger sentralt til på «The Walk» i Dubai Marina med flott utsikt over The Palm, Jumeirah Beach og Dubai Marina. Rett ovenfor hotellet ligger en av de offentlige strendene og i tilknytning til leilighetsanlegget finnes flere restauranter og butikker. Leilighetene er store, luksuriøst utstyrt og har plass til inntil 9 personer.

 

Ta kontakt for gode tilbud!