Hanoi og cruise på Halong Bay

Vietnam

Hanoi og cruise på Halong Bay

(4 dager/3 netter)

Vietnams hovedstad – Hanoi – er en sjarmerende by som fortsatt bærer preg av fransk kolonistil. Den gamle bydelen er en spennende miks med gater på kryss og tvers hvor hver enkelt håndverkerlaug har sin egen gate.

Hanoi har også mange små vann midt i bykjernen og en spasertur rundt et av vannene er en fin måte å fordøye inntrykkene på etter en opplevelsesrik dag.

Halong Bay er et av Vietnams mest spektakulære og naturskjønne områder. Her reiser øyene seg rett opp av vannet som grønne «spydspisser», og et cruise her er en opplevelse for livet!

Ankomst hver dag hele året med privat guide og sjåfør

Ta kontakt for gode tilbud!

Program – Hanoi og cruise på Halong Bay

 

Dag 1: Ankomst Hanoi

Ved ankomst Hanoi blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet i Hanoi for innsjekking. På tidlig ettermiddag blir dere hentet på hotellet for en privat sightseeing i Vietnams hovedstad. Kvelden på egenhånd.

Dag 2: Hanoi – Halong Bay

Etter en tidlig frokost blir dere hentet på hotellet rundt kl. 0800 for 3,5 times biltur til Halong Bay. Turen langs Red River-deltaet, gjennom et frodig jordbrukslandskap med rismarker og vannbøfler, og hvor dere får et innblikk i bøndenes daglige sysler. Vel fremme i Halong går dere om bord i en av de tradisjonelle vietnamesiske djunkene som skal ta dere med på denne sjeldne naturopplevelsen. Det blir også anledning til en svømmetur i Halong Bay’s smaragdgrønne vann før en delikat og velsmakende middag nytes mens solen synker langsomt ned over Halong Bay. Overnatting, lunsj og middag om bord.

Dag 3: Halong Bay – Hanoi

På vei tilbake til Halong passeres underlige kalksteinsformasjoner som virkelig kan sette fantasien i sving; fra hanekamper og dragefigurer til General de Gaulle’s nese. Etter en velsmakende brunch går vi fra borde i Halong City og kjører tilbake til Hanoi igjen. Innsjekking på hotellet og resten av ettermiddagen/kvelden på egen hånd. Frokost (brunch) inkludert.

Dag 4: Avreise

Etter frokost er det utsjekking fra hotellet og transport til flyplassen for hjemreise/videre reise.

Oppholdet kan forlenges med ekstra netter i Hanoi og Halong Bay og kombineres med opphold i bl.a. Vietnam, Kambodsja, Laos og Thailand.

p>