Hanoi stopover

Vietnam

Hanoi stopover

(3 dager/2 netter)

Vietnams hovedstad er en av landets vakreste byer og også landets administrative og kulturelle sentrum. Her får du straks et inntrykk av hvordan forholdene var under den tidligere franske kolonitiden, og mange steder kan man nesten få fornemmelsen av å være i Paris.

Dagens Hanoi er full av minnesmerker som kan fortelle om landets historie på dets vei inn i det moderne samfunn. Byen er dessuten preget av tusenvis av sykler, og en behagelig og rimelig måte å komme seg rundt på er ved hjelp av de mange sykkeldrosjene – cyclos – som er tilgjengelige overalt.

Ankomst hver dag hele året med privat transport og sightseeing under oppholdet.

Ta kontakt for gode tilbud!

Program: Hanoi stopover

Dag 1: Ankomst Hanoi

Ved ankomst Hanoi blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet i Hanoi for innsjekking på valgt hotell. Opphold i valgt type rom inkl. frokost

Dag 2: Hanoi

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en privat halvdags bysightseeing i Vietnams hovedstad. Turen går bl.a. til Ho Chi Minh mausoleet (sees fra utsiden), One Pillar Pagoda og Vietnams første universitet – Temple of Literature.

Turen avsluttes med en ”cyclo” sightseeing gjennom Hanois gamle bydel – kjent som ”the 36 streets”. Her har bl.a de forskjellige håndverkerlaugene samlet seg i egne gater – en gate for hver bransje – hvor gatene bærer navn etter hvilken bransje som holder til i gaten.

Dag 3: Avreise Hanoi

Etter frokost er det utsjekking fra hotellet og dere blir hentet for transport til flyplassen for hjemreise/videre reise.

Kombinér Hanoi med andre reisemål – f.eks. sol & bad i Vietnam, Thailand eller Malaysia, opplevelser i Kambodsja eller Laos – valget er ditt!