Indonesia

Indonesia

Bali – opplevelser, sol & bad

«Gudenes øy» – Bali – er kjent for sine deilige strender, vakre natur og innbyggernes gjestfrihet. Her finnes luksuriøse hotell, familievennlige bosteder og ungdommens «paradis» – Kuta – alt til meget hyggelige priser! Få mer ut av ditt opphold med våre feriepakker på Bali! Vi inkluderer selvsagt privat transport og utflukter om ønskelig!

«Selamat datang ke Bali» – Velkommen til Bali!

 

Kombinér Bali med f.eks. Thailand, Singapore eller Malaysia!

Ta kontakt for gode tilbud!

Forslag på hoteller på Bali

*****+ Bali Hyatt – Sanur Beach

Et hotell for de som ønsker høy standard i flotte og rolige omgivelser på Sanur Beach. 2 svømmebasseng, 5 restauranter og 5 barer i tillegg til spa, fitness-club mm.

***** Discovery Kartika Plaza – Kuta Beach

Et luksuriøst hotell med den beste beliggenheten rett på stranden på Kuta Beach. Her finnes flere restauranter, barer, svømmebasseng, spa og bl.a. en barneklubb. Gangavstand til Kuta med shopping og uteliv.

****+ Sanur Beach Hotel – Sanur Beach

Sanur Beach Hotel ligger rett på stranden i Sanur – et av de mest populære områdene på Bali. Hotellet er omgitt av en stor, tropisk hage, har flere svømmebasseng, restauranter og barer. Området hotellet ligger i er meget familievennlig.

****+ Grand Mirage Bali Resort – Nusa Dua

Grand Mirage er et av våre mest populære hotell ved enden av stranden Nusa Dua og i området Tanjung Benoa. Her finner du et flott svømmebasseng, flere barer og 4 gourmetrestauranter som serverer balinesisk og internasjonal mat.

**** Aston Bali Resort & Spa – Nusa Dua

Aston Bali Resort & Spa ligger vakkert til omkranset av en tropisk hage og med en flott, privat strand i front av hotellet. Flere restauranter og barer samt et flott bassengområde. Rommene er nyoppussede, har balkong og bl.a. trådløst internet.

**** The Oasis Boutique Beach Resort – Tanjung Benoa, Nusa Dua

The Oasis Boutique Beach Resort ligger ved stranden i det rolige området Tanjung Benoa. Rommene ligger på hver side av svømmebassenget (70 m langt ) og alle har balkong eller terasse mot bassenget og/eller mot sjøen.

*** Champlung Mas – Legian, Kuta

Hotellet ligger i området Legian som utgjør en del av Kuta, bare en kort spasertur fra stranden. Her finnes svømmebasseng, bar, restaurant og Spa. Hotellet egner seg godt for de som ønsker kort vei til Kutas shoppingmuligheter, restauranter og varierende uteliv.