Kenya Bush & Beach

Kenya

Bush & Beach
(13 dager/12 netter)

Vår bestselger i Kenya er en kombinasjon med safari og sol & bad i Mombasa.
På safarien besøkes Tsavo West Natinonal Park (en del av Kenyas største nasjonalpark) og deretter Ngutuni Game Sanctuary.

Her er det gode muligheter for å få sett «The Big Five» – elefant, nesehorn, bøffel, løve og leopard! Safarien kombineres med sol & bad i Mombasa.

OBS: Safarien har avgang hver onsdag fra Mombasa.

Ta kontakt for gode tilbud!

Program safari

 

Onsdag: Mombasa – Tsavo West

Dere blir kjørt fra hotellet i Mombasa om morgenen og inn i landet og mot grensen til Tanzania. Her ligger nasjonalparken Tsavo West og vår lodge – Ziwani Tented Camp. Dere ankommer i tide til lunsj. Ettermiddagen er på egenhånd, men vi anbefaler å benytte tiden til å se på flodhestene i elven foran lodgen.
På kvelden kjører dere ut for en ”game drive” – safari. Dyrene er aktive om kvelden, og muligheten for å se noen av ”the Big Five” er absolutt til stede. Middag og overnatting på Ziwani Safari Camp. På Ziwani bor du i ”telt” som på en klassisk, afrikansk safari. Men, dette er ikke camping som vi kjenner det! Her er det telt med enten en stor seng eller 2 senger og et flott bad med dusj og toalett. Alle telt har også egen terrasse med utsikt over Sante-elven.

Torsdag: Tsavo West – Ngutuni

Dagen starter tidlig med en ”walking safari” sammen med en erfaren ranger. Dere returnerer til lodgen for frokost, sjekker ut og fortsetter videre til Ngutuni Safari Lodge. Lodgen ligger i et privat reservat med flott utsikt over Sagala Hills. Alle rommene har utsikt over vannhullet rett ved lodgen.
Etter lunsj – på ettermiddagen – er det tid for nok en ”game drive” hvor muligheten for å se både elefant, løve, bøffel, kudu, zebraer og giraffer er meget gode. Middag og overnatting på lodgen.

Fredag: Ngutuni – Mombasa

Det blir en tidlig start med en ”game drive” før frokost og returnerer til lodgen for frokost og utsjekking. Deretter settes kursen tilbake til Mombasa og valgt hotell for fortsatt sol & bad eller for avreise.

Oppholdet i Mombasa kan starte eller avsluttes med safari.
Safarien kan også taes midt under oppholdet, men da må man enten flytte ut eller betale for hotellet i hele perioden.