Kenya Nairobi Amboseli

Kenya

Safari Kenya

Nairobi – Amboseli – Tsavo West – Mombasa (4 dager/3 netter)

Fra Nairobi går turen først til Amboseli National Reserve ved foten av Mount Kilimanjaro. Etter to dagers spennende opplevelser fortsetter dere til Tsavo West National Park, et av verdens største viltreservat. Turen avsluttes i Mombasa – en perfekt kombinasjon for alle som vil avslutte safariopplevelsene med en herlig, avslappende badeferie.

Privat safari med daglige avganger.

Reis flere sammen –> lavere pris pr. person!

Ta kontakt for gode tilbud!

 

Program safari

 

Dag 1: Nairobi – Amboseli

Avreise fra flyplassen eller hotell i Nairobi om morgenen. Turen går sørover til masaifolkets hjemland, Amboseli National Reserve ved foten av Afrikas høyeste fjell – Mount Kilimanjaro – 5.895 m.o.h. Det var fra dette området at den berømte forfatteren Ernest Hemingway hentet inntrykk når han skrev sine fortellinger om storviltjakt i Afrika.
Vel fremme sjekker dere inn på lodgen og får servert en velsmakende lunsj. Ettermiddagen er avsatt til fotosafari før middag og overnatting.

Dag 2: Amboseli

Frokost, tidlig game drive og retur til lodgen for lunsj og hvile. Ny game drive før mørket faller på og retur til lodgen for middag og overnatting.

Dag 3: Amboseli – Tsavo West

Avreise fra Amboseli etter frokost. Dere fortsetter østover til Tsavo West National Park hvor dere ankommer Ngulia Lodge ved lunsjtid. Etter innkvartering i lodgen blir det en ettermiddags game drive før dere vender tilbake til middag og en god natts søvn. Tsavo National Park er delt i to områder, Tsavo West og Tsavo East som til sammen dekker et område på mer enn 20.000 kvadratkilometer, og er et av verdens største viltreservat. Middag og overnatting på lodgen.

Dag 4: Tsavo West – Mombasa

Avreise fra lodgen etter frokost og turen går direkte til Mombasa. Dere blir kjørt til valgt hotell for det videre oppholdet i Mombasa.