Orlando

Orlando

Private villaer i Orlando

Orlando er et eventyrlig eldorado for store og små. Her kan en oppleve prinser og prinsesser, superhelter og andre kjente eventyrfigurer på nært hold. Ønsker en å ta en runde golf (eller flere) er det ikke langt til nærmeste golfbane. Eller hva med å dra en tur til Kennedy Space Center hvor en får se romferger, prøve en oppskytning simulator, se fantastisk 3D-film og mye annet spennende. Orlando har også meget gode shoppingmuligheter, kaféer og restauranter.

Sentralt i Orlando – ikke langt fra de kjente opplevelsesparkene, ligger våre private villaer med opp til 13 soverom. Er dere en vennegjeng eller en stor familie så passer våre villaer perfekt for et opphold i Orlando.

Ta kontakt for gode tilbud!

*** Disney Area Standard Homes

En kort kjøretur fra et utvalg av restauranter og shoppingmuligheter, og ikke langt fra noen av verdens mest kjente fornøyelsesparker som Walt Disney World, Sea World og Universal Stuido ligger Disney Area Standard Homes. Alle villaene har god standard og oppfyller kravene til et feriehus. Dette er den perfekt prisguntsige overnatting for en familie-/venneferie. Villaene har utendørs basseng, solsenger og garasje.

**** Disney Area Superior Homes

Få minutters kjøretur fra et utvalg av restauranter og shoppingmuligheter, og ikke langt fra noen av verdens mest kjente fornøyelsesparker som Walt Disney World, Sea World og Universal Stuido ligger Disney Area Superior Homes. Her er god plass med moderne interiør, fasiliteter som skal sikre din komfort. Denne villa typen finnes med 3 – 5 soverom. Villaene har utendørs basseng og solsenger.

**** + Encore Resort Vacation Homes & Waterpark

The Encore Resort tilbyr luksuriøse ferieboliger med 5 – 13 soverom til rimelige priser. Hvert hjem har et privat basseng, vaskemaskin/tørketrommel, fullt utstyrte kjøkken, bassengalarmer og elektroniske dørlåser. Encore har et klubbhus og badeland med arkade, barnevakt og luksuriøse cabanas tilgjengelig. Du kan spille tennis på overnattingsstedet, og i området kan du spille golf. Disney’s Hollywood Studios ligger 8 km unna og Epcot ligger 10 km unna. Du kan parkere på avgiftsfri privat parkering på stedet.