Thailands Gylne Triangel

Thailand

Thailands Gylne Triangel

– fra Chiang Mai til Chiang Rai (6 dager/5 netter)

Det Gylne Triangel ligger helt nord i Thailand og området deles mellom Myanmar, Laos og Thailand. Vår tur starter i Chiang Mai – den største byen i Nord-Thailand – og fortsetter til Chiang Rai i hjertet av Thailands del av Det Gylne Triangel.

I Chiang Mai har vi valgt hotell sentralt i byen ved det berømte nattmarkedet. Vi besøker bl.a. Chiang Mai’s landemerke – tempelet Doi Suthep – beliggende på en høyde utenfor byen, 1200 moh.

Turen til Chiang Rai går med både bil og longtailbåt, og i Chiang Rai besøker vi bl.a. Karenfolket – kjent for sine kvinner som forlenger halsen med gullringer.

Ankomst hver dag hele året – privat rundreise!

Ta kontakt for gode tilbud!

Program: Thailands Gyldne Triangel

 

Dag 1: Ankomst Chiang Mai

Ved ankomst Chiang Mai blir dere møtt på flyplassen og kjørt til valgt hotell for innsjekk. Vi har valgt hotell som ligger i området rundt Chiang Mais tradisjonelle nattmarked. Resten av dagen på egenhånd.

Dag 2: Chiang Mai

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en tur ut av byen til Doi Suthep – Chiang Mai’s landemerke – beliggende på en høyde ca 1200 m.o.h. Veien slynger opp fjellsiden gjennom jungelen i nasjonalparken Doi Pui. Tempelet ligger på toppen 300 trappetrinn fra parkeringsplassen og på vei oppover blir lyden av bjellene som klinger ved tempelet stadig sterkere. På toppen er det en fantastisk utsikt over Chiang Mai. På vei tilbake vil dere også besøke de flotte hagene i det kongelige palasset Phuping (dersom kongefamilien ikke er tilstede). Resten av dagen på egenhånd.

Dag 3: Chiang Mai

Dagen er på egenhånd til å utforske byen og omgivelsene rundt.
Om kvelden blir dere hentet på hotellet rundt kl. 19.00 for en tur til en lokal restaurant hvor den tradisjonelle Khantokedansen fremføres (middag inkludert). Etter middag kjøres dere tilbake til hotellet.

Dag 4: Chiang Mai – Chiang Rai

Etter frokost og utsjekk blir dere hentet på hotellet for å starte på den opplevelsesrike turen til Chiang Rai. Den første delen går med bil/minibuss hvor det blir stopp før lunsj ved Chiang Dao Elefant Camp. Lunsj serveres på en lokal restaurant i Tha Ton og deretter tar dere longtailbåt nedover Mae Kok elven. Her glir en gjennom uberørt jungellandskap og passerer lokale landsbyer og ankommer Chiang Rai sent på ettermiddagen. Innsjekk på hotellet og resten av dagen på egenhånd.

Dag 5: Chiang Rai

Etter en tidlig frokost blir dere hentet på hotellet for en privat heldags utflukt til Det Gylne Triangel. Her besøkes bl.a. lokale Karen-landsbyer hvor kvinnene fortsatt bærer de tradisjonelle ringene rundt halsen. Etter lunsj fortsetter turen med besøk til bl.a. en teplantasje og lokale markeder. Tilbake på hotellet sent på ettermiddagen.

Dag 6: Avreise fra Chiang Rai

 

Etter frokost og utsjekk blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for avreise.

Rundreisen passer fint i kombinasjon med sol & bad og/eller et opphold i Bangkok.